وصفة نجرسكو

4:28:00 م


  • نجرسكو :



  • المكونات :


  •  400جم مكرونة اسباجتى مسلوقة (بدون تكسير ) فى ماء مغلى مع ملح، زيت ، خل .وتصفى. 4ملاعق كبيرة مشروم ،صدور فراخ مسلوقة أو مشوية مقطعةقطع صغيرة ،جبنة رومي مبشورة ،جبنة موزاريلا، ملعقتين زيت. بشاميل خفيف.


  •  الطريقة: 



  • تقلب المكرونة المسلوقة مع الزيت على البارد ،ويضاف اليها المشروم والفراخ المقطعة ،ونضعها فى صنية بايركس ،أو4طواجن صغيرة .ثم نغطى الوجه بالجبنة الرومى المبشورة ،ثم البشاميل ،ثم نضع جبنة رومى مبشورة على وجه البشاميل ونضعها تحت الشواية 6دقائق وتقدم ساخنة. البشاميل:4كوب لبن + 2 ملعقة ك دقيق ،توابل وملح ،أو مرئة فورية،وتقلب على النار حتى يتغير القوام ،وترفع من على النار ونضيف 4ملعقة موزاريلا.وتقلب مع البشاميل.

شارك الموضوع

مواضيع ذات صلة